Over LBVC

Uw betrouwbare, nauwkeurige en snelle partner in het Noorden van Nederland

Sinds 1962 zijn we bij LBVC een betrouwbaar familiebedrijf, dat eerst gevestigd was in Goutum en sinds 1991 op bedrijventerrein De Hemrik in Leeuwarden. Ons vakgebied is het knippen, buigen en lassen van betonijzer voor funderingen, vloeren en wanden in de woning- en utiliteitsbouw. Ons specialisme is voornamelijk prefab wapeningsconstructies, waarvoor we 90% van onze werkzaamheden uitvoeren in onze eigen werkplaats, onder optimale omstandigheden.

Onze reputatie van een betrouwbare en nauwkeurige partner is opgebouwd door onze jarenlange ervaring en onze focus op kwaliteit en secuurheid. We zijn voornamelijk actief in Friesland, Groningen, Noord-Holland en Drenthe, maar zijn op aanvraag beschikbaar in heel Nederland.

Onze snelle en nauwkeurige werkwijze maakt gebruik van pneumatisch gereedschap en vlechtmachines voor het knippen en vlechten van bouwstaalmatten en andere prefab wapeningsconstructies. We hebben ook een eigen grootformaat printer, zodat u tekeningen gemakkelijk kunt mailen in plaats van per post te sturen. Dankzij deze snelle en nauwkeurige werkwijze kunnen we snel leveren en kunt u snel weer verder gaan met uw werkzaamheden op de bouwplaats.

Downloads

Download: Uitreksel Kamer van Koophandel (pdf)
Download: Verklaring betalingsgedrag belastingsdient (pdf)

Wij zijn een klein familiebedrijf. Wij zijn daardoor flexibel, voordelig en wij kunnen ons aan uw planning aanpassen.

Neem contact met ons op

Bel ons058 288 66 11

Of gebruik onze contactpagina.